2016.11.29

2016-11-29 @ 09:25:00 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (3) | Trackbacks ()
 
Wow vilken hektisk vecka! Ursäkta frånvaron senaste dagarna men har aldrig jobbat såhär hårt i hela mitt liv. 12h om dagen och ständigt konstant springandes. Skönt att det är över nu.
 
Sitter i vanlig ordning och dricker mitt morgonkaffe. Har precis svalt två bantingspiller och hoppas på att vakna upp smal imorgon (lol). Har ingen frukost hemma vilket suger men har förberett tomatsoppa som matlåda till jobbet, ca 150kcal för en portion räknade jag ut (gjorde soppan själv). Ska på bio ikväll så kommer nog skippa middag men kanske dricka en smoothie eller äta nåt litet innan, tänker iaf inte sitta där i mörkret och smaska som en valross. 
 
Åker till Sverige om två veckor, är så galet taggad! Längtar efter att få träffa alla igen och längtar efter att få gå i svenska affärer och köpa svenska saker. Vill prata svenska med alla och titta på svensk tv haha. Ser även fram emot att få komma i julstämning på NKs julavdelning och gå runt på snöprydda gator med julmusik i lurarna, ååååååh längtar så mycket!
 
Puss och kram skumbanan