tisdag, kyla, ingefära, fattig

2018-02-27 @ 15:09:45 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (1) | Trackbacks ()
Jag har varit dålig på att uppdatera senaste tiden, har behövt reda ut en del grejer med mig själv och behövt fokusera på mitt psyke snarare än bloggen. Sen är min pojkvän alltid hemma söndagar och måndagar, vilket gör att jag ofta lägger ifrån mig laptopen och fokuserar på honom istället. 
 
Just nu sitter jag i en föreläsningssal och fryser ihjäl. Alltså jag är så kall att jag knappt kan röra fingrarna och skriva detta. Jag vill bara åka hem och lägga mig i sängen med fem filtar och täcken och läsa en bok, första dagen i skolan på 10 dagar och jag är redan trött. 
 
Kaloriräknandet har börjat göra mig galen. Jag fokuserar mer på kaloriinehållet i det jag äter snarare än vad jag äter, vilket självfallet inte är rätt. Jag vill att min själ ska må bra, så att min kropp kan må bra, så att jag kan se bra ut. Jag tänkte successivt börja introducera mer "safe foods" som jag vet är bra för mig och som jag inte tänker räkna som kalorier då jag vet att de inte kommer göra mig tjock. Tillexempel så tog jag med mig en stor "termos" (vad heter det ens? En takeaway cup i plast, inte en riktig termos alltså, ni fattar)  med grönt te med färsk citron, chili och ingefära i istället för en enorm kopp kaffe. Normalt sätt har jag druckit tre koppar kaffe innan lunch men idag blev det bara en på morgonen. Det känns fräscht och "rent". Ska dricka mer när jag kommer hem, det har till och med gett mig någon form av mättnadskänsla konstigt nog. 
 
Måste börja spara pengar nu också, vilket är skitjobbigt men bra för mitt matintag. Kommer vara så illa tvungen att äta rester ur frysen (soppor, frysta grönsaker osv) och inte gå till mataffären där det lätt slinker ner fel grejer om jag handlar hungrig.
 
Hoppas ni hade en fin helg, hörs mer senare! 
 
A.