life ain't fair

2016-10-29 @ 10:00:04 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (2) | Trackbacks ()
Blir så avundsjuk på alla som är ledig på helgerna och verkligen kan se fram emot att fredagen kommer så att de får gå hem från jobbet och njuta av ledigheten helgen kommer med. Men nej, här sitter jag klockan 7 på morgonen en lördag och försöker hitta kläder som är classy nog att ha på mitt jävla jobb. Jag hatar att jobba såhär mycket, hade velat ha typ 30h i veckan men istället fick jag 40-45. Döööööö
 
Är ledig söndag och måndag i alla fall, men då är mina kusiner från Sverige här och hälsar på (som tur är bor de hos min mamma, de är 10 och 12 år gamla). Detta innebär att det ska ätas, fikas och ätas igen konstant. Jag måste vara stark. Vill egentligen bara att alla ska lämna mig ifred just nu, orkar inte alls med människor. Jag har ju tvingats vara social nu i flera dagar på grund av att Ks kompis (som jag egentligen bara är bekant med) bott hos oss och jag varit tvungen att barnvakta pga att K jobbat. 
 
Omringad av människor konstant och dessutom en massa eländigt jobb på det. Man tjänar mycket mindre i UK också än i Sverige så det är knappt värt besväret. Om jag hade ledigt nu skulle jag: 
 
- Gå en promenad i Notting Hill
- Laga en riktigt god soppa som kan stå på spisen och smaka till sig läänge
- Läsa en bok och dricka en kopp te utan någon tidspress
- Städa lägenheten 
- Sortera min del av garderoben
- Leka med min katt
- Gå på coola marknader
- Utforska London