brings me back

2018-01-31 @ 17:09:10 | Permalink | Allmänt | Kommentarer (0) | Trackbacks ()
Jag har gjort det. Jag har beställt en våg! 
 
Är så nervös, vill verkligen inte veta vad jag väger. Börjar få rejäl ångest, antagligen på grund av mitt extrema kaloriräknande senaste dygnen, att komma tillbaka till "ana"-tänket, komma tillbaka till blogganded och framförallt insikten att jag verkligen blivit smällfet igen och måste börja om från början ännu en gång. Men denna gång måste bli den sista, jag klarar inte av att göra om det här igen. Jag ber till gudarna att jag inte väger mer än 70-nånting kilo, jag dör hellre. In all fairness ser jag inte ut att väga mer än 80kg för av någon anledning har jag alltid varit byggd så att jag är tyngre än vad jag ser ut. MEN faktum kvarstår att jag är så jävla fet och jag har sån sjuk ångest över min kropp. 
 
Allt som har med kaloriräkning att göra ger mig sån våldsam ångest. Det är som att jag blir 14 igen och lika illa därann som jag var när jag var inlagd. Saknar inte hur jag mådde då, var så självmordsbenägen att jag inte orkade kliva upp ur sängen ibland, men jag saknar tiden efteråt då jag var "friskare" (dvs blev tvångsmatad, gick upp lite i vikt och hade en helt perfekt kropp och blev modellscoutad flera gånger) men jag tvivlar på att jag någonsin kan få den kroppen igen. Mitt psyke måste landa i vetskapen om att jag låtit mig själv bli såhär tjock, att jag måste göra någonting åt det och att det kommer ta lite tid. Mår verkligen skit just nu men kommer inte må bättre av att inte göra någonting åt min vikt... 
 
Sitter och pluggar nu, har förberett allt jag behöver ha gjort inför imorgon men jag ligger efter i typ alla ämnen just nu så behöver plugga hela kvällen antagligen, åtminstone tills M kommer hem. Hoppas han är på bra humör idag och kan få mig på andra tankar. 
 
Hoppas ni mår bättre än jag gör.